Autocar busreizen
Home  -  Autocar busreizen

Daguitstappen

Demonie Drive is gekend voor zijn landelijke daguitstappen. Wie in het korte graag een leuke en rustige daguitstap wilt plannen zit dus goed bij ons. Vraag tijdig je uitstap aan, zodat we alles samen kunnen doornemen. Na het maken van de afspraak kan je rustig achteruit leunen en van je uitstap genieten. Wij staan er tijdig om je groep of vereniging op te halen en je veilig overal naartoe te brengen. Bovendien zijn onze bussen uitgerust met een toilet, koelkast, cd-speler, dvd-speler en tv om je busrit zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.  Heb je nog een vraag? Stuur deze gerust door of bel ons op.

Meerdaagse busreizen

Wie een meerdaagse busreis wil boeken kan ook terecht bij Demonie Drive. Samen met u stippelen we heel graag uw busreis uit. Wij staan open voor uw ideeën en leggen ook graag onze originele uitstappen voor. Samen kijken we naar de meest geschikte oplossing die aan alle wensen van de passagiers voldoet. Ook hier kan er gebruik gemaakt worden van alle uitrustingen op onze bussen, nl.: Koelkast, toilet, cd-speler, dvd-speler en tv.

Planning en trips

Demonie Drive is geen reisbureau maar staat wel helemaal open voor jouw idee, mening en reisplannen. Neem contact op met Els en Jan en ga na wat er mogelijk is. Zij nemen graag alles met je door en zullen samen met u de juiste busrit vastleggen. Alles is bespreekbaar en iedereen is welkom. Groepen, jong of oud, Demonie Drive start de motor alvast!