Busfirma West Vlaanderen
Home  -  Busfirma West Vlaanderen

Wie is Demonie Drive?

Demonie Drive is ontstaan door vakmensen in de landbouw. Jan Demonie en Els Pattyn teelden eigen witloof en waren gekend in de landbouwwereld. Toch hebben ze hun opgebouwde carrière een grote wending gegeven en besloten om hun eigen busbedrijf op te starten. Hiermee zouden ze iedereen door het mooie (landbouw)landschap kunnen voeren en de nog onbekende streken laten bezichtigen tijdens een aangename busrit. Een wending die ze met hart en ziel genomen hebben.

Nieuwe wereld

Met een busbedrijf zoals Demonie Drive leer je snel nieuwe mensen kennen. En dat vanuit alle hoeken. Heel wat bedrijven en verenigingen laten zich vervoeren door dit kleine busbedrijf. Jan en Els zorgen voor sfeer en gezelligheid op hun autocars en bussen en staan open voor alle soorten publiek. Zowel jong als oud zijn welkom. Zo leer je niet alleen veel mensen kennen maar gaat er ook een nieuwe wereld open. Dat was de wending voor deze nieuwe carrière zeker waard.

Kies Demonie Drive

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele busrit met daarbovenop ook veel gezelligheid, dan ben je goed bij Demonie Drive. Jan en Els staan paraat met hen autocars en bussen, om je overal naartoe te brengen. Ben je met een grote groep? Dan is dit zeker geen probleem. De bussen hebben een capaciteit van 48 plaatsen tot 58 plaatsen. Indien je overweegt om een uitstap te doen met je vereniging, neem je best contact op. Zo gaan ze snel de planning na en heten ze je van harte welkom bij Demonie Drive.